MIN PAPPA ÄR VÄRLDENS BÄSTA PAPPA!

WOOOOHOOOOO!!!!!
Kolla in det här:Fullmetal Alchemist-boxen! 149:-Love Hina-boxen! 149 :- AAAAH!!! YESYESYES!Billy Talent III med noter/tabs/ackord, texter och en skiva med alla låtar fast utan gitarr, så att man själv kan spela med. För... Massa pengar. ;) AH, jag dör. Billy Talent, SOM JAG HAR LÄNGTAT!

Plus att jag fick två t-shirts som jag ska trycka på sen. det får ni se när det är klart. :)
Nu ska jag gå och äta spaghetti och köttfärssås. :D

Take care!
(Markus Krunegård - Mitt kvarter.    MYCKET BRA)

"you've seen it before, haven't you, Gollum?"

Jahapp.
Påkkårnen står framme på bordet och Sagan om de två tornen rullar på tävän. Den är verkligen bra! Jag älskar dom filmerna. Jag gråter alltid när Gandalf dör, och i slutet på första filmen när Frodo och Sam står på berget. Och alltid i slutet. Alltså, slutetslutet, i tredje filmen. :P
Det är verkligen tre av mina favoritfilmer, oerhört bra. Jag har tappat räkningen på hur många gånger jag har sett dom.

Idag har jag varit i Huvudsta och tittat på teateruppsättningen "Söderkåkar" med RUTorna. Hur mysigt som helst! Det var riktigt nice att träffa dom flesta redan nu, och jag längtar massor tills på torsdag, då teatern börjar igen. :)
Och Söderkåkar var jättebra! Alla var jätteduktiga, och jag och Bäa satt och spanade på de yngsta killarna. "Den där Victorsson hade ju tyvärr barn..." Haha! ;)

ÅH! Nu kommer Gandalf tillbaka! WIHO!
Jag ska fortsätta titta på filmen nu, pappa blir galen på mitt tangentknäppande.

Take care, och hey, "Verkligen" med Kent. Brabrabrabrabra.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!

FÖRLÅTFÖRLÅTFÖRLÅT.
Jag är verkligen dålig.
Men hej. :D Jag är typ tillbaka. Sort of.
Första skolveckan har varit lite uppochner, så jag har inte fått den här "PLING, NU ÄR DET DAGS ATT BLOGGA LITE"-grejen. Men, som sagt, nu ska jag sluta ursäkta mig och istället säga:
Hej.
Jag har börjat nian nu. Det är riktigt nice, fast jag saknar alla 93.or. ;__; Men, jag har tagit över Fridas skåp, Elinas engelskaböcker och Mickes mattebok. Det känns riktigt bra. Jag kommer vara bäst! ;)

Idag har jag varit i skolan och flummat runt som vanligt. Jag och Unni började dagen med att komma tio minuter försent. OPS! Då hade vi musik, och tjej-laget klassade ut killarna TOTALT. Vi har haft religion också, där vi spelade in massa videofilmer på Alms mobil. Helt störda. I matsalen gick det rykten om att potatisgratängen luktade spya, men det gjorde inte mig någonting, eftersom jag inte fick äta den i alla fall. ^ ^
På biologin fick vi sitta i datasalen och skriva våra rapporter, och då satt  jag och sjöng fiskebullesången. (ALLA hundra verser) Sen hade vi jumpa eller.. Gympa, eller hur det nu stavas. Då gjorde vi coopertestet. Och självklart glömde jag min inhalator, så jag var tvungen att sluta springa mitt i. :( Inte kul alls.
Efter att jag och Unni hade sjungit en lång stund i omklädningsrummet efter gym...jump... ASH. Ni fattar, så bestämde vi oss för att skiljas åt (TADAAH) och gå hem till sitt.
Hemma i Asplund var det bara att packa i ordning och sen sätta sig på bussen till Danderyd. Så nu sitter jag här, en tunnelbanestation från sjukhuset där jag föddes, och tittar på Sagan om Ringen för femtielfte gången, typ.

Oj så poetiskt.
Take Care, och lyssna gärna på Kevlarsjäl med Kent. För den är ruskigt bra.

sista sommarlovsdagen

Tjena tjena mittbena!
Åååååååh, va jag längtar tills i morgon! Skola, skola, skoooola!! :D
Det kommer bli toppen.

Dagen har tillbringats med Bäa. Hur nice som helst! Vi har srungit ute i regnet och skrikit av oss. Det var skönt. På något sätt känns det som om allt det onda försvann. Alla dåliga tankar. Det var riktigt härligt!
Bäa har också en jätteful film på mig, som vi spelade in idag. Jag ligger på hennes säng och leker med ett gosedjur som föreställer en panter. Jag ligger på rygg och kastar runt den där pantern och slänger ur mig saker som: "Det här skulle kunna vara en pokémon, om man bara pimpade den lite" och "jag skulle vilja vara Kenny Starfighter, fatta coolt att springa runt med en HÅRFÖN!" eller varför inte: "Pantern DOG! Men jag vill inte göra munmotmunmetoden, den är ju äcklig! Vi låtsas att han fick hjärtstillestånd istället. CLEAR!!"
Mja, så kan det gå. Det är troligen bara Bäa som fattar humorn i det hela, men, känn er fria att skratta i alla fall. ;)

Men nu måste jag gå och lägga mig!
Annars kommer jag aldrig komma upp i morgon bitti. Eller, jo. För jag kommer vara så taggad. ;)

Gonatt!

Take care.


hemma i Asplund.

Hej hopp!
Nu är jag tillbaka i Asplund hos mamma. Riktigt skönt faktiskt, nu kan jag ställa om dygnet ordentligt tills skolan börjar. Jag börjar på onsdag, den nittonde. När börjar ni? :)
Det kommer verkligen bli jätteroligt att börja skolan igen tycker jag. Jag har längtat! Få rutin på vardagen igen, ha något att göra på dagarna, träffa roligt folk. Det känns riktigt chill. :D
Visserligen kommer det kännas oerhört konstigt. Jag börjar i nian. Inga av 93.orna kommer vara där. Och jag kommer att sakna dem. Det kommer vara riktigt tomt.
Jag bestämde nyss med Elina (http://metrobloggen.se/elinaw) att jag skulle bli hennes efterträdare. Det känns riktigt bra, hihi! Men, vart försvinner alla är frågan? Jag skulle vilja veta vart alla tar vägen. Elina vet jag ju ska gå på Tibble (där vill jag också gå sen!), men alla andra? Vart försvinner dem? 
Jag ska seriöst kolla upp det där.

Nu ska jag prova lite kläder (HERREGUD, VAD SKA MAN HA PÅ SIG PÅ ONSDAG?)
och sen sova.

Gonatt, sov sött! (dröm om alla småkryp du mött...?)

TAKE CARE!

I SCREAM FOR ICE CREAM!

Här sitter jag, hemma hos pappa och äter glass.
Vaniljglass, utan någonting. Ingen chokladkräm, inget strössel, ingen frukt. NADA.
Bara vaniljglass, och jag gillar't!ehum, på bilden ser ni även min synt (kärlek), mitt nya ritblock och min senaste skiss.
wiho.
Det var allt för mig idag! Ett, två, tre, fyr: HAPPYFACE.

Take care, jag gillar er.

oooooooooooops...!

Jag ursäktar för den USLA uppdateringen. EHE.
Sitter nu hemma hos pappa och kollar när Underbara The Killers spelar på MTV. <3
When you were young. Den väcker ju inte LITE minnen. Jisses.
Det har hänt sådär tillräckligt mycket de dagarna jag inte har skrivit. Det har varit Rimbodag, jag har färgat håret och handlat lite nya grejer, jag har varit i Örebro (vart på Gustavsvik!!), jag har ritat, och träffat massor med roligt folk.
Jag tror nog att jag får ha ett litet "bildinlägg" med lite samlade bilder från veckan som gått. :)

Stora kramar sålänge!
(och faktiskt, jag SKA bli en bättre bloggare...)

TAKE CARE!

chill

Waow. Idag har det varit en OERHÖRT chill dag, om man jämför med igår.
Hemma hos mammsen var det dubbelparty för att fira henne och Måns. Det var jättemycket folk här, hur mysigt som helst! Jag och Carro sprang runt i våra nyinköpta kjolar och tog kort på alla gäster med Carros systemkamera. (JAG VILL OCKSÅ HA EN!) Tyvärr har jag inga bilder på min dator, utan alla bilder är i Carros våld.... 
Det var jättetrevligt, och kvällen avslutades med en film för min, Sandras, Carros och Måns del. Blades of Glory, en helt sjukt rolig film! Rekomenderas verkligen! :D

Idag har jag bara chillat. Längtat till skolan mycket, faktiskt. Fast jag måste göra massor med grejer innan jag kan börja nian med stil, mwihihi! Det är massa kläder som jag vill köpa, och massa grejer jag måste ordna. Särskilt färga håret. Det vill jag göra innan nästa lördag, för då är det Rimbodagen och då ska jag sminka massa ungar. ^^ Det skulle vara så kul att ha håret färdigfärgat då. Måste prata med mammsen! ;) 

Nu har jag planer på att gå ner och ta en riktigt varm dusch och fika. Varm choklad skulle inte sitta fel...

Kram på er!

Take care!


RSS 2.0