kreativa mållie!





Weeeeeih, jag har skapat!
En alldeles egen fredströja, med mitt egendesignade fredsmärke! Yes!
Den här tröjan har jag funderat så länge på att göra, men det har liksom inte blivit av. Men, idag tog jag tag i det, och nu känns det som om jag har varit och shoppat! Jag älskar att få nya grejer. Igår satt jag vid datorn och klickade runt på massa onlineshopar, och gaaaaaash vad shoppingsugen jag blev. Funderar på att prata med mammsen lite, mwihihihi...
I alla fall, min egentryckta tröja. Det är bara en vanlig bomullst-shirt som jag har målat på med penslar och textilfärg från Panduro. Tummen upp! :D

och en liten BTW: Grattis älskade bror på din 19 årsdag som var igår. Tänkte lägga upp en bild på dig och skriva en mycket roligare grattishälsning, meeeeeeeeen jag hade ingen bild. Puss på dig i alla fall! 
(Alltså, jag behöver fler bilder på min bror. :P)

Nu ska jag titta på tävä och äta micropåkkårn!

TAKE CARE!

min nya cardigan!



HÄR ÄR MITT FYND! 65:- för den här, inte illa.
Man knäpper den rakt, inte omlott som jag håller den. ^__^
Den är störtskön, passar till både jeans och tights. Bästa köpet på länge!


Eller, mjaa... Kjolen jag köpte i Göteborg v. 29 var inte så dum den heller. ;)

Take care!

MYRORNA

Wiiiiiieh! Idag har jag varit på Myrorna i Sundbyberg, alldeles toppenmysigt! Jag köpte en hur skön cardigan som helst. En knallorange (nej, jag ska inte byta namn på bloggen... ;D) herrmodell i medium. Jättestor, jättelång, JÄTTESNYGG. Kollade även på massa väskor, tänkte köpa en pås-liknande modell med långt axelband, men gjorde det inte. Sen blev jag lite ledsen när jag såg mina absoluta drömskor på en hylla (de har inte funnits i affär på två år, och när dom fanns var de alldeles för dyra för min plånbok) för FEMTIO KRONOR men i storlek 40! Gaaah! Jag som har 36/37! Inte okej. Så blev jag lite depp, men bara en stund. ;)
På ett annat loppis/secondhand-ish grej så tabbade jag mig. Jag höll i en liten ailienfigur, ganska söt, och helt plötsligt, när jag ska lägga ifrån mig den lilla figuren, kastar den sig ur mina händer och ramlar på ett bord som är fullt med snyggt uppradade glas. Några glas välter, och den stackars människan som hade hand om det bordet sa flera gånger till mig: "ingen fara, ingen fara, ingen fara." Jag tar snabbt upp ailienfiguren och lägger tillbaka den i korgen där min syster hade hittat den, och gick snabbt därifrån med händerna hårt tryckta mot ryggen. Inte okej, haha, jag borde inte få vistas på såna där ställen!

Vi har även fixat klart nästan allt till brorsans fördelsedag (imorgon). Det kommer bli så NICE!

Plus att jag mår mycket bättre idag, jämfört med igår då jag låg och vred mig i ett äckligt feberryck.
Men nu är det chill. Fem av fem toasters.

Take Care!

BRUDAR!

Hallå allihopa!
Idag har jag haft en riktig toppendag! Jag har träffat Sara, Maddis, Unni och Tildur. Vi har promenerat, lyssnat på musik, grillat, fotograferat och pratat en massa skit. En ultimat tjej-dag helt enkelt. 

Och såhär snygga kan vi bli på kort. Yesyesyes!



Och det är självklart jag i "rasta-tröjan"! x)



Haha, här är våra rumpor och ben! Från v. Jag, Tildur, Sara, Unni, Maddis.
Det ser ut som om jag är påväg att göra en bakåtkullerbytta medans det ser ut som om Maddis försöker starta en dominoeffekt!

Underbar dag, tack tjejor!

(avslutade även med att ta en jogginrunda med syster. Stolt är jag. Det är nice att springa. Man slutar tänka...)

TAKE CARE!

som tillfällig poolskötare löser jag alla problem!

Haha, jag fick i uppgift idag att sköta om poolen. Eftersom det har regnat mycket här i Rimbo så har vårat poolskydd sjunkit ner på botten och det har hamnat massa skräp i vattnet. Som ett extrajobb skulle jag också pumpa upp kanten, för vi har nämligen ett HÅL någonstans, som läcker ut all luft på en halv dag. Vi har letat och letat efter det där hålet, och kom fram till (eftersom ingen hade hittat det) att det säkert var precis vid "pumphålet" och att vi därför inte skulle göra något åt det. Men, nyss, när jag hade pumpat upp kanten, så hör jag ett "pppssssssssssss"... Det är helt knäpptyst ute, inte en själ vistas ju utomhus i det här tråkvädret. Och jag SER hålet. Det är som en mörk liten spricka mitt på kanten. Inte lite under, eller på sidan, utan mitt på. Och ingen har sett det tidigare!
Skrattretande, eftersom vi var många som letade innan. Men, jag ringde till mamma och berättade vad hennes favoritMolly hade gjort, så hon bad mig att rita ett kryss på hålet, så vi hittar det igen (nog för att man aldrig skulle kunna missa det, haha!) sen när hon har plockat fram lagningsgrejerna.
Yes! Jag är världens BÄSTA poolskötare! ;D

Nu ska jag ut igen! Ut och fortsätta uträtta stordåd!
Vem vet, jag kanske hittar ett mystiskt utrotningshotat djur i poolen, så att jag blir världskänd för att jag har räddat det...?


Take care!

AAAWWW!!



Åh, titta vilken söt!
Den fick jag av Unni, en tokgullig voodoofigur som också är en sparbössa! :D Unni har varit på en trettiofemdagars resa genom Europa, och det var alldeles för lång tid för min smak. Jag har längtat som en galning! x3
Meeeeen, nu är hon hemma, och jag är LYCKLIG.

PUSS PÅ UNNI.

Take care! :D

lillesyster

Wooho! Efter en härlig middag (spaghetti och köttfärssås) så ska jag och Majken gå ner till ICA och köpa micropåkkårn!  Vi kanske kostar på oss en ny film också. Annars har vi planer på att se Harry Potter 5. (För att fräscha upp minnet tills det är dags att se Halvblodsprinsen!) Majken vill ha "filmkväll" och med det menar hon att vi ska se flera filmer, så jag antar att vi slänger på "Hauru no ugoku shiro", efter hennes önskan.
Bara jag får mina påkkårn, så är jag nöjd. ;)

Take care!

för några timmar på dygnet?

Jisses. Jag har verkligen massa saker att göra, som jag MÅSTE göra innan skolan börjar igen.
En liten lista får ni, helt enkelt!

Jag ska/vill:

- Rita av massa personer

- Trycka klart mina t-shirtar (fyra stycken)

- Fixa klart på mitt rum (sätta upp massa hyllor och anslagstavla)

- Fixa mina kameror (lämna in film, laga...)

- Måla ramar (och inhandla ett par ramar...)

- Skriva ut foton

- Tömma min mobil och lämna in den (be Jocke om en provisorisk)

- Anmäla mig till moppekurs

- Panta flaskor (jag kommer bli 28 :- rikare, WOHO)

- Beställa pennor (men först, bestämma färger.... ;____;)

- Beställa kentboxen och White Lies platta.

- Beställa tre böcker. (Hemsökt 2 och 3, och sista boken i twilightserien)

- Köpa en almanacka (MÅSTE!!)

Weeheeiii..... Jag hoppas verkligen att ni heja på mig. (y)

Take Care!

 

 


äventyr

Jahapp, jamen då har man gjort som alla andra då, och skapat sig en blogg. Ni kommer kastas rakt in i mitt liv, och följa med mig från nu, om ni vill, såklart. Det kommer en sån där mysig presentation om mig om ett tag, mwihihi...!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0