m a r s h m a l l o w s

HEJHEJ FÖRSTA ADVENT!

Adventsljusstakarna är uppe, dom står i alla fönster. Julstämningen är så hög att jag nästan spricker.
Jag har gjort varm choklad med marshmallows och nu ska jag plugga och lyssna på Melissa Horn.

M-Y-S, stavar jag det.
TAKE CARE!


ett sista kapitel som jag förälskat mig i.

Vet ni?
Jag önskar mig Melissa Horns "Långa nätter" i julklapp.

Ledsen för den fruktansvärda uppdateringen, jag skyller på plugget, faktiskt. It's killing me!! Det är verkligen trist att spendera hela dagarna med böcker upp i näsan. Massa uppgifter att skriva.
Ni kommer ihå den där "mitt i nian"? Jag pratade med min lärare om det, och hon sa att det var helt okej att hitta på. Yesyesyes, då blir det ett superduperMVG! Det är plättlätt att skriva från fantasin, tycker jag. Och då blir det verkligen som jag vill också! :)

I morgon ska jag och Aribitu dra till Bajshamra och chilla. Hela helgen kommer gå åt till skitsnack, wok, hårfärgning, FMA, påkkårn, skratt och shopping. Och framförallt, VI SKA TAGGA. Toooooktagga tills på måndag! :D

Jag ska ge er ett megamusiktips den här gången, med massa musik!
Det är bara att lyssna på spotify och njuta.
Och hey, jag har lyckats skapa en snygg spellista till er, så klicka bara på länken och... ja, ni vet.
(och jag vet att det är jätteskum blandning och att det är rätt mycket kent, men hey, klicka er vidare! Någonting kanske ni gillar...)

mållies   <---KLICKA!!TAKE CARE, MKAI?

hej

...jag lever, tror jag.
Fyfan för plugg alltså.

Men jag har ju bestämt mig nu. Skola och linje. Japp, jag har bestämt mig, och nu ska jag få som jag vill. Jag ska göra allt. Försöka i alla fall.
Eller nej, MER än försöka...

Jag ska.

take care.

"stockholm vaknar långsamt och jag är full igen..."

idag har jag varit i Stockholm. I staden. I huvudstaden.
vi tog med oss kameran, yay!Jag kände lite julstämning när det var mysbelysning överallt...Jag provade hattar på Beyond Retro!
(mitt hår har jätteskum nyans...?)En J Ä T T E C H A R M I G bild på mig nere i tunnelbanan. Haha!
(mitt hår står åt alla håll....)Plattan.
Det är så fint när det regnar, det blir liksom... Glans. Typ. Äh.

Jag köpte ingenting idag, eftersom jag står i stor skuld till mina föräldrar pga telefonräkning och är i princip pank. Wähä.
Jag hade velat köpa massor. Massormassormassor, I tell you.

Nu ska jag äta nygjorda chokladbollar och titta på film!

TAKE CARE!

SKOJA PAPEGOJA, BAH!

Rubriken? Ja, det är kul.
Pappa hörde en man prata i telefon ute på stan, och helst plötsligt utbrister han (inte min pappa, utan den där mannen): "NÄHÄ? SKOJA PAPEGOJA, BAH!" till människan på andra sidan. 
Det var nästan en nära-döden-upplevelse för min käre far tror jag, för hur mycket lär han ha skrattat? Jag hade nog dött.  Det är därför mitt nya uttryck. Skoja papegoja, bah!

Idag har jag sett New moon på bio! Åååh, va bra den var! Riktigt nice. Slutet var precis som jag hade föreställt mig. Nu får man vänta tills i Juni, typ, för att få se fortsättningen. Jag har ju läst boken, så jag visste ju genom hela filmen vad som skulle hända, men ändå så sitter jag och nästan hoppar i biostolen och tänker frustrerat "nejnej, gör inte så! Spring fortare! Akta dig!" och sånt.
Se filmen, den är att rekomendera! Mycket bättre än Twilight, tycker jag.

Imorgon blir det förhoppningsvis en foto och secondhand-dag. Om jag får som jag vill... ;)

Nu ska jag gå och lägga mig. Jag har precis sett Transformers, så jag är jättetrött nu.
Sov gott!

TAKE CARE!

"jag är världens mittpunkt!"

Är det okej att vara skoltrött vid den här tiden på året? Whatever, jag är det i alla fall. Det finns INGET som pushar, inte ens tanken på gymnasium längre. Helt sjukt. Det känns som om jag måste bli en robot. Med överkontroll på ALLT, planerade dagar (och då menar jag att varje minut är planerad) och exakta tider. Jag måste, annars är det bai bai Tibble... Och det vill jag inte. NO NO NO.
Det är väl bara att "ta tummen ur röven" och göra något åt det mess man har. Wä.

Idag har jag pluggat matte i alla fall. Jag och Unni ligger nu FÖRE i planeringen, vilket är första gången på heeeela högstadiet. Wiho! Vi får se om det blir något betyg där... (hoppashoppashoppas...!)
Jag har även spelat med bandet, jag tror vi döpte oss till Our Life?
Det var toppen att spela idag, sjukt bra gick det också.

Jag har städat mitt rum (FEL, jag har typ, sorterat min accesoarlåda och vikt lite kläder) och pluggat kemi och matte. Jag har varit ute i regnet med Marcus och färgat min mors hår. Druckit tre koppar varm choklad har jag hunnit med idag också. *sockerchock*

Nu ska jag läsa HP och kolla igenom mattekapitlet en gång till, sen ska jag sova tills mitt alarm ringer i morgon 06:33!

Jag har biljetter till New Moon också, helgen blir great!

TAKE CARE, I WILL.

you treat me just like another stranger.

okej, de absolut skönaste banden just nu är i alla fall Paramore, Kent, White Lies, Linkin Park OCH.... (bambambambaaaaaam...)

KITE!

Så jäklarns sköna. Lyssna på det här, och klicka er sen vidare till albumet "2" och lyssna på I give you the morning. Det är så sjukt bra att jag dör nästan.

http://open.spotify.com/track/7kzPI4HL3cg3N6pvEvodsN

Paramore's nya album är också nice, faktiskt.

Nu ska jag lägga mig och läsa Harry Potter and the Philosophers stone. Engelskauppgift, wiho. Den boken är ju så lätt att förstå, man vet ju nästan vad som står redan, då i alla fall jag har läst den så många gånger på svenska! ;)

Take care, och lyssna på some good music!  

skumma skoluppgifter.

Idag fick vi den skummaste uppgiften på svensklektionen.
Lärarna kallar den "Mitt i nian" och går ut på att vi ska skriva en uppsats utifrån oss själva. Om oss. Om vårat liv just nu.
Vi ska få med nutid (hur våran livssituation är just nu, hur vi mår och sånt), tillbakablickar (typ: "... till skillnad från när jag gick i mellanstadiet och gjorde såhär...") och även framtidsplaner (gymnasium och sånt).
Alltså... Jag förstår inte riktigt, vill lärarna verkligen läsa en sån uppsats? Vill de verkligen veta? Ärligt talat så tror jag inte det. Ungefär 50 stycken 15-åringars liv. Njaa... Nej tack, skulle jag nog säga. Efter det skulle man nog inte vara vid sina sinnens fulla bruk att man skulle kunna fortsätta som svensklärare. Psykbryt direkt liksom. 
Okej, det var kanske lite överdrivet, men förstår de inte vad de ger sig in på? Nu är man ju som 15-åring, med om så jäklarns mycket! Det finns nog ingen som riktigt kan sätta vettiga ord på't. Självklart lär ju alla knåpa ihop något (som vi får hoppas inte är för seriöst och känslosamt, jag gillar min svensklärare...), men kommer det vara beskrivet på ett bra sätt? Jag har verkligen ingen aning. Alla vill ju göra så bra ifrån sig som möjligt, såklart. Alla vill ju bli nöjda med sitt arbete.

Jag har jätteproblem med att ens börja skriva. Jag vill att det ska bli en riktigt bra historia, skriven på ett sätt så att vem som helst skulle kunna sätta sig in i mitt liv, men ändå så vill jag inte berätta för mycket. Jag vill inte berätta mycket alls egentligen. 
Jag vill få med de viktigaste händelserna, känslorna och minnena. Men, som sagt vill jag inte att det ska bli ett "hej-kom-och-hjälp-mig"-brev, typ. Det får inte bli överdrivet, men inte för mesigt heller.
Det sägs att det här ska vara en lätt uppgift då man "inte behöver söka fakta" därför att "alla svar finns inom dig redan". Men, det här är den svåraste uppgiften jag har fått! Men, det är ju nian, trots allt.
Vad ska man ta med, vad ska man absolut INTE ta med...?

Jag får försöka, för jag vill göra ett toppenarbete.
Men, tycker inte ni att det är en galet skum uppgift?

Nu ska jag sova.
Det där var bara något jag har funderat över...

Take care!
 

en förlåtdag.

Idag har det varit en jättekonstig dag.
Och jag vill säga förlåt.
(inga namn nämns)

Förlåt, för att jag råkade slå min axel i ditt ansikte.
Förlåt, för att jag valde helt fel ord när jag skojade med dig.
Förlåt, för att jag inte längre kan vara mig själv till 100% när jag är med dig.
Förlåt, för att jag ibland beter mig som en dålig vän mot dig.
Förlåt, för att jag ljuger om så uppenbara saker.
Förlåt, för att jag knuffade till ditt huvud så att ni gjorde er illa.
Förlåt, för att jag inte lyssnade på dig.
Förlåt, för att jag inte sa förlåt idag, när jag borde gjort det.

Argh.
Jag vill hitta mig själv igen.

Ni kan ju lyssna på du är ånga med Kent om ni vill.
Den piggar inte upp, inte alls. Men den är fin.

Take care.

jag har absolut inget att säga förutom:

Det kommer alltid finnas en hand för dig nånstans,
du kan sluta dina ögon och aldrig känna dig ensam.
Och alla vill väl ha dig nu,
dom har ju väntat på det här.
Och jag hatar att jag älskar dig,
och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig.

jag är en vampyr, jag suger och spyr.

Halloween.
Alla Helgons Dag.
Eller något.

Jag tycker om halloween, men årets blev inte som jag hade tänkt mig. Det blev inte alls. Jag hade hoppats på tusentals tända ljus, lukten av rostade pumpakärnor i hela huset, små barn som knackar på dörren och skriker, massa godis...
Men, så blev det inte. Inte alls.såhär firade jag min Allahelgonaafton.
Med en påse micropåkkårn, icaläsk och teckningar på både PAINT och på papper. Jättesocialt.
(notera att jag har pyntat med en liten batteridriven pumpalampa i alla fall!) Jag kunde inte lyssna på musik heller, då jag inte har några högtalare till min dator. Jag ville lyssna på Markus Krunegård, Kent, Melissa Horn, Adam Heldring, Säkert!, Veronica Maggio, Håkan Hellström, Parken och massa andra fina svenskar. För jag är inne i en sån period nu. Svänskt ska det vara!

Det kommer troligen ändras mycket snart, då jag ska på P!nk-konsert väldigtVÄLDIGT snart. Tionde November, för att vara exakt. :D

Idag åker kussarna hem också, dom har varit här sen i fredags.
Ikväll kommer Tom, yesyesyes!

Nu ska jag fortsätta göra det jag gjorde innan jag fick för mig att blogga, nämligen ingenting.

Take care!


RSS 2.0