it's a disaster, it's an incredible mess.

Igår använde jag min polaroidkamera. Jag hade nästan glömt bort hur mycket jag tycker om polaroidbilder, men igår så gick det upp för mig igen. Yeah!

Såg en ascool systemkamera idag förövrigt, som jag inte skulle tacka nej till att få. Det skulle göra mig till Sveriges gladaste, typ.
Men okey, andra random/aktuella saker i livet, just nu:
1. Gymnasiet. Det går bra nu, jag har hittat rätt! Nöjd, glad. KEXCHOKLAD.
2. Valet 2010. Jag skrattar åt reklamskyltarna och önskar att det vore jag som hade målat djävulshorn och fula mustascher på politikerna jag inte tycker om.
3. Min ekonomi. Är för tillfället dålig. Och min önskelista är oroväckande lång. (en ny systemkamera liksom? Man kan ju drömma...)
4. Min dator. Vill tyvärr inte starta. Jag är så glad att jag hann göra en backup.
5. Bussresor. Mitt liv är fyllt av dem, och jag gillar det.
6. Musik. Alltså, gud. Min iPod är full. Seriöst full! Inga megabajt kvar....
Och teatern började i torsdags också, vilket gör mig alldeles toklycklig.
sit vis nobiscum

Sunday, bloody Sunday.

jag ska berätta allt gymnasieskit.
det var inte så häftigt som jag föreställt mig, och jag ska byta skola.
det får vara allt för nu.
sit vis nobiscum

buy one for two, special price for you.

Alltså, alla borde älska Dr. Bombay.
Kan du sitta still? Kan du sluta garva?

Rice & Curry

sit vis nobiscum


dom kan kalla oss fula

Gud. Jag hittade permanenta pennor.
Då slutar det såhär:Inte en så astydlig bild, men det där är i alla fall mitt busskortsfodral. Yeaah!En högersko! Tadaah!Och en vänstersko. :D

Sen hittade jag solglasögon...
Sådärja. Då har jag varit kreativ så det räcker för idag.
Jag målade en ram också. Och fick färg på fingrarna. >:
Så nu är mina barbierosafärgade naglar lite svartprickiga, men det gör inget. Då ser man pysslig ut, och vem vill inte se pysslig ut?
Förövrigt så vill jag berätta att jag askyr kortspelet UNO. Jag förlorar alltid. Blä.

Sit vis nobiscum

and I was like: baby, baby, baby...

Alltså, egentligen är det inte kul. Fast jo.

CHECK THIS OUT

Stackarn. Jag vill liksom krama honom, fast samtidigt bara garva.

Sit vis nobiscum

'cuz I'm flippin', gosh, darn.

HEJJ HEJJ BLOGGEEEEN.

Åh gud.
 
Om sex dagar börjar jag i skolan igen. DÅ ÄR MITT SOMMARLOV SLUT. Det är mycket tjat om när jag börjar gymnasiet alltså, förlåt, men jag är verkligen taggad till tusen. Visserligen, på söndag kväll kommer jag säkert grina och ha beslutsångest över vad jag ska ha på mig osv. Men det är då!
Idag har jag lyssnat på massa BFS. (YEAH!!) Och på vägen till Alf, så kändes det plötsligt som om jag var tretton år igen och var på väg hem från skolan! Så, när jag börjar närma mig vårat gamla hus så var jag heeelt i min egna värld.
"sha-la-la, nu ska jag äta mellis... Sha-la-la, va gott med mellis... Sha-la-la-la, här är mitt stora hus...." (tänker precis ta steget in på uppfarten) !!!! "Sha...la...la... det är det inte alls...." (ångrar sig i steget och går vidare.)
Det höll på att bli riktigt galet. Tänk om jag hade gått IN?! Jobbigt. Haha!

Lyssna på min BFS lista här vettja

It wasn't supposed to be like this
Another dose of unhappiness
I gave it all and managed to get shot down yet again
So I got drunk, had sex with all your friends
You told me that I should never call your house again

Sit vis nobiscum

what a wicked game to play

God kväll era cyperspacers.
Jag sitter och är ascool. Jag har på mig den ärligt snodda HIM-tröjan från Ludde och lyssnar på HIM i de ärligt snodda hörlurarna från min mor. Cool chey, jag vet!
Glass har jag ätit också. :3
Idag har jag verkligen inte gjort någonting. Och att säga så är en rätt kul grej, faktiskt. För vad är egentligen "att ingentinga"? Jag kommer ihåg när min syssling Marcus och jag var på promenad en kväll och han berättade att han verkligen inte hade gjort nååååågonting under dagen. "Va skönt." Tänkte jag, men sen fortsatte han: "Jag har liksom bara städat iordning på mitt rum, tvättat, pluggat lite, fixat tvätten och så. Hur nice som helst att bara vara liksom." Jag höll på att tappa hakan. Va?! Var det han just sa att "ingentinga"? Sure bacon. Men han var liksom helt seriös med det han sa. Det var att ingentinga för honom.
Jag började ju självklart fundera på vad jag gjorde när JAG ingentingade. Och det blev en betydligt kortare lista. För jag har verkligen dagar då jag kan sitta hemma på mitt rum och titta ut genom mitt fönster i timmar. Eller varför inte ligga på sängen och lyssna på musik? Jag kan sitta och redigera bilder och klippa ihop filmer för skojs skull under en hel dag, eller fota samma föremål i hundra olika vinklar. Liksom, inga nyttigheter, utan bara extremchill. DET är att ingentinga för mig. Och det är nice! Men, samtidigt känner jag ibland att jag skulle vilja kunna ingentinga så som Marcus gör, liksom få saker gjorda under chill.
Vad är att ingentinga för dig?
Så, idag har jag inte gjort någonting. ( = redigerat bilder, läst massa bloggar, klickat runt i onlineshops) Och det har varit hur nice som helst.
Imorgon börjar mina musikstartdagar på Kulturskolan, så det blir till att gå upp tidigt. Massa trevligt folk lär jag få träffa, och massa bra musik lär jag få höra. Yeah! :D
Nu ska jag kolla på HIMYM och fortsätta chilla.
Sit vis nobiscum


superfast jellyfish

Gud så tråkigt man kan ha. Jag började rita upp en helt meningslös sidlayout, tadaah, waow.
Sen hittade jag en mapp med bilder på mina oc:s, så då fick de vara med i en random seriesida. Yay!
De du ser är alltså Zeth, Kaisa och Klara. Serieidén är usel, bilderna är halvhjärtade och ofärdiga, men det var kul att pyssla en stund. :3
Sit vis nobiscum

back to life, back to reality.

WOHO!
Imorse vaknade jag av att mamma kom in och visade upp mitt efterlängtade paket. Yeaaah! Så, tadaah, jag är tre filmer rikare. (och typ, 207 kronor fattigare....)Ursäkta den lite halvtaskiga bildkvalitén, men Mike's lilla digitalkamera fick rycka in istället för Laban.
Idag har jag verkligen inte gjort ett smackaroo mer än vad jag behövt. Nästan för chill alltså. Nu sitter jag och diggar Kanye West's top hits, yeah. Senare antar jag att jag går till sängs lite tidigare för att kunna kolla på de första avsnitten av Tenchi Muyo! :3 Azumh.

Och om ni inte har gjort det än, så måste ni kolla på "bakom kulisserna"-klipp från den nya Harry Potter-filmen. För det är så amazing. Jag längtar verkligen ihjäl mig tills jag får se alla snygga trollkarlsfejs på bioduken igen. Wakk.
Ni kan btw hitta ett klipp här: TADAAH!!!

Nu ska jag fortsätta digga till Good Life.
Ta hand om er, och unna er bra musik i lurarna.

Sit vis nobiscum

jag minns det än idag, en vattenfestival...

Waows. Om tolv dagar börjar jag i skolan. TOLV F*CKING DAYS I TELL YOU GUYS! Det är helt sick. Jag undrar hur försa dagen kommer att bli. Vad kommer jag ha på mig? Vem kommer bli den första jag pratar med på skolområdet? Vem kommer jag sitta brevid i klassrummet och vem kommer jag längta efter när jag sedan åker hem? I tre år har jag gått och längtat efter gymnasiet, drömt om hur perfekt allt skulle bli. Nu är gymnasiet väldigt, väldigt snart här, och ändå känns det som om de var igår jag skrev min uppsats om hur mycket jag avundades dem som fick gå i gymnasiet.
Nu är det snart mig alla småttingar får avundas. Och det känns mer än bra. CYBER, HERE I COME! Yeaaah!

Sen måste jag ju bara dela med mig om min ilska till sommarjobbare. Eller, sommarjobbare är fint, men inte när de tvingas jobba på posten. Jag skulle fått mitt paket från CDON idag, men ne. Den stackars postisen hade väl åkt vilse eller något, för något paket fick jag inte. Wää.. Jag hade planerat att kolla på massa anime ikväll innan läggdags, but no. Ingen postis med lokalsinne = inga filmer. Morr....

Nejmen, då får jag väl gå och lägga mig utan film då. HMPF!

Sit vis nobiscum

NEVER SAY NEVER!

Nej precis.
Ni visste ju att jag skulle komma tillbaka igen, eller hur? Gud, mitt senaste inlägg var så emo, jag skäms lite. Men hey! Mitt nya liv har börjat och jag är happi horse för jämnan nu, horraaaay! Och blogga är ju så trevligt, så nu tänker jag börja igen. Nu blir ni stolta över mig va? Finns ni ens kvar? Finns det något "ni"...? Klart det finns, ens riktiga fans lämnar en aldrig.
Ahmen, jag tänkte bara säga det. Det här inlägget får (efter en månad) starta upp min döda blogg på nytt. Alla blir glada, till och med jag.

Go go go.

Sit vis nobiscum

RSS 2.0