skisser för sommaren

Fasen va fort allt går. Om två veckor bor jag inte i mitt röda hus längre. TVÅ VECKOR. Gud, hänger jag med eller? Näääääe. Jag ägnar all min tid åt att packa och att hålla mig vid någorlunda liv. (Hade inte jag en pojkvän, massa vänner och massa planer? Vad hände...?) Mitt rum är........... inte stökigt. Det är........ bara jättemycket grejer överallt.
Men det är rätt spännande att städa i ordning och packa ner grejer. Jag har hittat massor av saker som jag har letat efter och saknat. Spännande. Jag hittade till exempel min älskade Digge, så jag tog en bild. Jag tog två. Jag tog flera. Jag hittade även mitt Yu-Gi-Oh-spel (YAY!), min Magic-kortlek, film till min Polaroid, gamla dagböcker och roliga tidningsurklipp!
Nice. Lite i alla fall.
Kolla, Digge kan också fotografera!stökigt_rum@mollyflyttar.nusexig pose, sexigt rum, sexig frilla, sexiga sidenkalsonger, sexiga knän...

Ja. Men va fint!

Nu vet ni hur jag har det. Hur har ni det? :3
Kommentera mera, jag blir happi horse då.

Sit vis nobiscum


minns att jag grät.

Det är så fruktansvärt jobbigt att sakna. Att längta är fint, det är mysigt tycker jag, det är en varm känsla. Men att sakna är för mig en helt annan sak. Och det är ingen varm känsla, det är bara tomhet.
En tomhet som gör en illa och som skriker efter att få försvinna. Men det gör den inte. Inte förens man får träffa den där personen som man så innerligt saknar. Först då fylls man igen.
Men, hur tom kan man bli? Hur mycket kan tomheten växa egentligen? Det borde ju vara så, att tomheten inte kan bli större än jag, den ska ju ändå få plats i min kropp. Men ibland känns det som om den växer sig större än störst, och att dess storlek kommer leda till att jag exploderar av saknad och då får jag ju inte träffa den människan som jag saknar, då är ju allt försent, förgäves, bortkastat och förstört. Jag vill inte explodera, men det känns som om det verkligen kommer hända snart, om inte förr så senare, om inte om en stund så nu. 

Men jag kommer ju inte explodera.
Den där tomheten finns ju inte, den bara känns.

Vilken jävla tur.

Sit vis nobiscum

du fastnar perfekt i min polaroid.varsågoda, lite ögongodis?
det är copyright på bilderna, bara mina alltså.


Sit vis nobiscum

i shouted with passion: "i love you so much!"

Gud.
Ibland undrar jag verkligen vad det är för fel i mitt huvud? Någon av de små filurerna som jobbar på mitt hjärnkontor måste vara knarkare. Seriöst. Och han har jouren alldeles för ofta.
I morse hittade jag en vännerförfrågan på Facebook från en tjej som jag varken kände igen namnet eller utseendet på. Vi hade gemensamma vänner, men jag wtf:ade i alla fall. Så, jag skickade ett meddelande till henne och undrade hur hon vet vem jag är och om jag borde känna igen henne. Hon svarar då med en historia om att vi har träffats på centrum tillsammans med två snubbar - som vi båda känner - och hon hade tyckt att jag var jätterolig. Jag hade stått och pratat om att jag skulle gå hem och diska en stekpanna.

Va?
Alltså, ursäkta mig men det är nog dags att kicka knarkarN. Det här är ju illa. Stekpannor liksom? Och visst, jag kanske verkligen skulle gå hem och diska den där pannan, men varför i helvete BERÄTTAR jag det?
Gud. Igen.

Jaja, jag kände för att dela med mig av den här trevliga historien. Jag accepterade hennes vänförfrågan, självklart.
Nu ska jag fira midsommar med min halva familj.

En sak till, jag tjänade 500:- idag. Mållie goes happi horse.

Sit vis nobiscum

press hold

Här sitter jag och lyssnar på Wolfmother.
Ute i solen har jag varit idag, jeppjepp. Mysigt vare, jeppjepp. Shoppat har jag också gjort, i förrgår, jeppjepp. Alldeles för mycket nya grejer blev det, jepp...jepp...

Jag såg att jag hade gjort en list för ett tag sen med saker jag gillat under veckan, så jag bestämde mig för att göra en liknande grej igen. Jag vet att jag gjorde en mållie gillar & ogillar sist jag skrev, men äh. Jag gillar att gilla saker.
Jag har haft sommarlov i lite mer än en vecka nu, och under den veckan har jag gillat följande:

William, självklart
Johnossi
glass
gitarrer
facebook
SATC
Laban
att åka buss
film
min iPod, Triton III
solglasögon
The Ark
att vara vaken långt in på natten
att sova riktigt länge
McDonalds nya colaglas
min JET SET-klocka

Så ser mitt liv ut nu, i princip. Och jag älskar det.Tjah. Snygg va? ;)

Nu ska jag äta hamburgare, för det är ballt.
Ta hand om er!

Sit vis nobiscum


disappointment has a name

Mållie ska nu gilla och ogilla saker. Enjoy!

MÅLLIE OGILLAR:

ofungerande internet - inte okej, jag blir tokig. Man sitter där, oskyldigt och lyssnar på musik från sin favoritspellista på spotify när plötsligt allt lägger av. HALLÅ, DET BÄSTA PÅ HELA LÅTEN SKULLE JUST SPELAS, VAFAN!? Aaargh... Död åt retsamt internet.


tomt kylskåp - när man liksom har planerat precis vad man ska äta, OCH SÅ FINNS DET INTE? Va? Man öppnar, stänger, öppnar, stänger, öppnar igen, stänger igen, önskar riktigt mycket, öppnar igen. Men nej, kylskåpet förblir tomt tills någon tar tummen ur röven och drar och handlar.


MÅLLIE GILLAR: (den här listan blir mycket längre)


gamla mobiltelefoner - mycket mer pålitliga än någon superduperflashig HTC med asmånga appar. (Nej, jag är inte avundsjuk) Jag älskar min Nokia från 1200-talet. Jag har tillochmed värsta balla mobilsmycket!sommarlov - behöver jag berätta varför? Det enda jobbiga med sommarlov är besluten om man ska chilla eller bara ta det lugnt under dagarna.

stökiga rum - kom igen, det är nice! Jag vet inte varför, men jag tycker det är nice.såpbubblor - JAG HITTADE MINA SÅPBUBBLOR I EN LÅDA I FÖRRGÅR! YAY! Nu äre sommar på riktigt.


rabarber med socker - finns det något somrigare? Jag kan inte äta jordgubbar, så kom inte med det förslaget. Doppa en nyplockad, skalad, sköljd rabarb i strösocker och käka istället!


sommarregn - riktigt mysigt. Då får man en anledning till att sitta inne och titta på FMA, eller varför inte spela SIMS 3? Eller så kan man ju gå ut i regnet, och skrika lite. Det är skönt att skrika i regn.


godmorgon-sms - man får en sådan himla mycket mysigare start på dagen!


The Ark - de är bara bäst just nu. Jag blir så glad av deras musik!


Det var allt för mig, för den här gången.

Sit vis nobiscum

RSS 2.0