inte som på film precis

Vissa saker tycker man om. Vissa saker tycker man om lite mer än så, och vissa saker älskar man. Jag tycker om att tycka om saker. Det är liksom så det bör vara. Alla borde få tycka om allt. Allt de behöver ha med att göra i alla fall.

I morse hade jag en redigt bra morgon. Jag vaknade hemma hos Wille (alltid lika nice), inte allt för sent, jag tror vi vaknade runt tiotiden. Vi steg upp och gjorde i ordning frukost, sen satte vi oss framför tv.n, åt vår frukost och tittade på CN.
Allvar? William, frukost, tecknat. *ka-ching*
Mer behövs inte. Men det fick jag i alla fall...

Eftersom jag skulle träffa Alfa och träna lite, så tog jag 12.15-bussen hem igen, och väl där åt jag frukost igen. Den här gången framför MTV, med Måns. Det var inte fy skam det heller, måste jag säga!
Efter frukost #2 drog jag till träningen, som gick asbra. Väl hemma tog jag en dusch. 

Vaa? Vad säger ni? 

Frukost x2
Bra tvprogram x2
Pojkvän
Brorsan
Bästis
Träning
Dusch

Jag prickade in allt. På samma dag. Jag är bäst.

sit vis nobiscum

från vitt till grått till svart

Jag avskyr verkligen att vara ensam hemma. Idag har jag varit ensam hemma från halv fem till nyss. Klockan är snart halv ett. Blähähä...
Jag har duschat, det gick bra. Jag har varit och handlat, det gick också bra. Jag har lagat mat, det gick väldigt bra, alienwok, mums. Jag har diskat, det gick inte bra. Inte alls. Föreställ er att Mållie snabbt ska skölja av den vassa kniven så att det inte ska fastna massa äckligt kycklingmojs på den, så hon håller kniven i höger hand, tar tag om kranen med vänster, startar kranen och ut kommer kokhett vatten som sprutar  överallt och bränner. Mållie släpper allt av chock och kniven ramlar och skär i Mållie på vägen ner i vasken. Yaaaaaay... Jag har ett fint skärsår på armen nu. JÄVLIGT BRA JOBBAT. Okej, jag överdriver kanske lite, det är inte så stort. Men ändå! Jag blev rädd!
Efter den hemska blodincidenten så åt jag min mat framför tv.n (det får man när man är ensam hemma) och tittade på Idol 2010 samtidigt. Trevlig underhållning det där. Sen till min lycka upptäckte jag att tv4 skulle visa den underbara filmen "Se upp för dårarna" klockan nio. HURRA! Jag hällde upp mitt godis och njöt av filmen. And here I am now. 

Det där var ju otroligt intressant.
Varsågoda.

I lurarna idag, förresten: Kent - Hagnesta Hill
Underbart höstalbum. Det var länge sen jag lyssnade på Kent...

sit vis nobiscum

we make enemies faster than we can pick up a gun

Okej.
Jag, Molly Mumford, tycker verkligen om människor. Verkligen. Jag facineras dem dagligen, och tycker att varje människa är häftig på sina sätt. Men det finns faktiskt undantag. Det finns människor på tok för nära mig som får mig att må så fruktansvärt illa bara jag tänker på dem. Jag blir så ledsen i hela kroppen när jag försöker förstå att människor kan hata andra människor till döden. Hur kan man önska någon oskyldig stackare död? Hur kan man önska att någon ska må dåligt? Hur kan man tänka annorlunda om en människa för att de inte föddes på samma plats som du? Hur kan man tänka annorlunda om en människa för att de inte ser ut som du? Jag pratar om valet igår. Hur kunde Sverigedemokraterna komma in i riksdagen? Hur i hela världen kan man stödja ett sånt parti?
Blaargh. Jag blir äcklad så fort jag tänker på dem.
Det är så fel! Hur kan Sverige tycka att det är okej? Hur kommer det sig att de nu sitter i riksdagen? Hur kan man ha så starkt emot folk som vill komma hit för att vara trygga?
Jag skäms lite. Inte för över mig själv men över Sverige. Vad ska folk tro om oss? "HEJ VI ÄR RASISTER!"  Ååååh, jag blir så frustrerad. Jag är verkligen inte insatt i politik, men jag vet smått om de olika partierna. Jag vet vilka jag tycker om och vilka jag inte tycker om. Jag tycker inte om Sverigedemokraterna.

Jag vet inte riktigt hur jag ska knyta ihop det här inlägget.
Jag vill bara att folk ska veta att jag aldrig någonsin kommer tycka om SD.  

sit vis nobiscum

you used to take your watch off before we made love.

din masjävel.
Idag gillar jag:

Wille. Jag gillar honom massor.

Busschafförer. Idag var jag påväg till en busshållplats, i mörkret. När jag har flera meter kvar så ser jag att bussen kommer, så jag vinkar stort! Utan reflex eller lampa eller någonting, men bussen svänger in och stannar mitt i vägen för att plocka upp mig! När jag klev på så toksmilade jag åt chaffören och sa något i stil med: "Åh, tack så himla mycket, guuuuud va snällt!" OCH HAN SKÄLLDE INTE ENS PÅ MIG! Jag hade väntat mig liksom värsta gnället om att jag var dum i huvudet som inte hade någon reflex osv. Men nej, den där mysgubben bara log och nickade när jag blippade mitt kort. Länge leve glada busschaffisar!

Mössor. ÄNTLIGEN FÅR DE PRYDA OCH VÄRMA MITT TANKEFYLLDA LILLA HUVUD!

Godiskulor. Ni vet de där som finns i cola, tutti frutti, blåbär, lakrits, syrliga osv? man köper typ sex stycken i ett paket, och de är supergoda!

Att klubborna i skolan bara kostar två kronor.

Snälla vänner. Som lånar ut sina jackor när man fryser! :3

Idag ogillar jag:

Att stressa till bussen. Kommer man hinna, kommer man missa den och få vänta i en timme?

Urladdad iPod. SKA JAG SJUNGA SJÄLV ELLER? Grejen är ju att jag verkligen gör det när jag inte kan lyssna på min iPod. Yeah.

För korta dygn. Kan det inte vara typ... 34 timmar på ett dygn istället?

sit vis nobiscum

spaceman

Jag tänker nu skapa en nu kategori. Är det bara jag som tycker att det är skitkul med kategorier? Bryr sig folk ens om dem? Jaja. Jag har i alla fall kategorier för det mesta.

Och nu, var vänliga att välkomna: mållie's upptäckter in i familjen.
Jag delar kort och gott med mig av en upptäckt redan nu:

Sov på natten, inte på bussen. Du kommer förr eller senare att få rejäl nackspärr, och vet du vad? Då är det inte alls lika kul med hicka längre. Försök att hicka utan att knycka till det minsta på nacken. FÖRSÖK DU!

Enjoy mina klantigheter.

sit vis nobiscum

don't ask me how I been.

Allt går liksom så himla fort och det händer så sjukligt mycket saker hela tiden, jag har liksom redan gått två hela veckor i sveriges bästa klass och det är liksom jättelänge, min syssling smsade mig idag och smset löd: "jag är modell" vadå modell, vadå jobb? och jag fattar inte att min bästa vän har bestämt sig för att åka till Japan i ett år och plugga där, jaha? okej, men va bra att alla skaffar sig ett liv medans jag bara kutar runt och spelar teater hela dagarna, är det nyttigt? är det bra? vad ska jag göra, bör jag fundera på framtiden? ska jag skaffa jobb? jag har inte ens flyttat in ordentligt än, det står tre flyttkartonger i mitt rum och de är fulla, jag gör ju ingenting, varför är jag så lat? jag går i skolan och chillar runt, tittar på OC och spelar musik om dagarna, är det det som är att leva, eller är det det som är att kasta bort sin tid? jag mår ju faktiskt riktigt bra men jag åstakommer ju ingenting? jag springer inte ens längre, jag kommer bli fet och värsta innekatten som bara dregglar över Seth Cohen och äter marshmallows och hoppas litegrann att någon ska komma till undsättning och ge mig ett liv, eller en ny kamera, då skulle jag bli klad hest, men jag vet inte om jag vill gå så långt att jag blir värsta mongot som går på socker och har på mig skitiga rosa plyschbrallor och bor i en saccosäck och är rädd för solsken och frisk luft? jag vill veta varför folk så snabbt dömer andra människor och bestämmer att vissa inte har något liv? vad är att ha ett liv, och var går gränsen till ett o-liv? är jag nära den gränsen? har jag redan gått över den för länge sen? eller är jag långt ifrån och bara har missuppfattat allting? min hjärna sprängs snart, men inte av frustration eller ilska eller något annat konstigt, för jag mår faktiskt väldigt bra och jag tycker det är lite halvmysigt att vara förvirrad, tror jag, jag är inte helt säker, så jag tror att jag bara ska sluta att tänka på allt som är för stort för mig att förstå och istället bara gå och värma en marshmallow eller två och klicka på on-knappen på min bärbara DVD och starta ett OC-avsnitt, för jag vet inte vad jag annars skulle göra? sticka, kanske? eller vika papper till fina fåglar, eller kanske helt enkelt bara sova? men sova känns inte så lockande, jag vill göra någonting, det är ju flera timmar kvar på den här dagen, och när den är slut får jag ju aldrig tillbaka den, eller hur? det är en jättesorglig tanke därför släpper jag den nu, och bara publicerar det här inlägget och lämnar datorn.
sit vis nobiscum

RSS 2.0