fotoalbum.


Jag håller på med ett projekt! Ska göra ett fotoalbum (eller två, eller tre) och håller därför på att gå igenom min hårddisk som är full med bilder från ganska länge sedan. Tänkte visa några kandidater som ska få skrivas ut och klistras in. Jag vet att alla bilder inte är superskarpa, men det är lite det som är meningen. För några bilder är tagna med min mobilkamera, några med min videokamera, några med min lilla digitalkamera och några med Laban. Håll till godo!



En fin sommarkväll med mina favvotjejer, när vi fortfarande bodde i huset i Asplund! Överst är Madde och jag, underst är Matilda, Unni och Sara. Vi tog massa gruppbilder, ett superfint minne!



Denna bilden togs i september 2009, och dagen efter blev jag och mannen i mitten tillsammans. Fick höra att bilden såg ut som ett skivomslag, då blev jag glad. Tagen med min mobilkamera, liksom.



Såg ut såhär gjorde jag i november 2009. Har fortfarande kvar den randiga tröjan, men inte det långa, fina håret. Gah, det är när jag ser på såna här bilder jag verkligen önskar att jag hade så långt hår igen.



Drack té med Alfa 2010. Längtar så himla mycket efter henne.



Jack glider ner till Mårtensdals tvärbanestation en dag efter skolan. Kolla vad mycket snö! Varför är det så grönt ute nu för...? 



Det var julafton hos pappa. En av mina favoritbilder, för jag kommer verkligen ihåg hur mysigt det var!



Här är för lite längre sen. Jag, Alfa, Joachim och Fredrik åkte till Globen och såg P!nk. Det var hur häftigt som helst, men jättesvårt att få bra bilder. 



Hade svårt att ställa in kameran rätt år tvåtusennio.



Jag färgade Alfa's hår brunt i april 2010...



...Och lät henne klippa av mitt i maj.



Var i Göteborg samma sommar som popkungen dog. Vila i frid.



Och så avslutar vi tjuvtitten med en av hundratals bilder på mig och min lillesyster. Borde nästan göra ett album med bara bilder på oss, för det finns så himla många!

Nu ska jag fortsätta sortera lite bilder. Känns bra att ha något att göra nu när Alfa är i Japan, Marcus i Teneriffa och J i Fjällen. 

sit vis nobiscum


RSS 2.0