uteliv.
Flyttade datorn ut till uteplatsen så man får sin dagliga dos av frisk luft, typ. Dags att sluta klicka på Pinterest kanske... Eller skaffa ett liv, låter ju bra. Har i alla fall sminkat mig idag, och upptäckt att min klocka är vattentät ner till 30 meters djup. Coolt! Rensat svamp har jag gjort också, och åkt till Norrtälje med en påse till mamma. 
Då var ju inte det här en allt för lat dag. Gick upp klockan åtta också! Den ni!

Nu ska jag äta klyftpotatis. <3

sit vis nobiscum


bacon.


När jag ska skriva "baby" så rättar tydligen min telefon det till "bacon".
Svarade nyss på ett sms från Jocke med: "Okay bacon!"

GUD VA DU ÄR GULLIG liksom.

sit vis nobiscumlill-lördag
chipskärlek chipskärlek chipskärlek chipskärlek chipskärlek chipskärlek
Lillördag är ju nästan helg, så jag har köpt chips.
YES!

sit vis nobiscum


från min pinerest!


Hej hopp! Pinterest är den värsta sidan jag blivit medlem på NÅGONSIN för jag sitter och klickar i timmar för att allting är så snyggt och snart måste det ju ta slut!? Herregud. Den här sidan är gjord för mig. Okej, men här är lite inspiration från en av mina boards, visst blir man sjukt sugen på att måla naglarna? 

            Klicka på bilderna för källa och ännu mera bilder!

sit vis nobiscum


kvällsfika.
sit vis nobiscum


björn axén


Typ det bästa som hänt mitt hår. 150 :- 
Så himla värt det. Bästa hårinpackningen jag provat hittills,
och JAG HAR PROVAT ETT PAR STYCKEN.

sit vis nobiscum


no, she never cleans up.


Har en städpaus. 

Jocke's rum ser snarare ut som mitt rum, mina grejer är överallt! Och jag har ingenstans att lägga allting heller, så att städa är en riktig utmaning. Måste nog ta hem lite saker till mamma igen, så stackars J inte drunknar i mina prylar...
Jag är så sugen på en egen lägenhet nu så det är nästan osunt! Jag bläddrar i IKEA-kataloger, går runt på Åhléns och drömmer, skriver långa listor om hur jag skulle ha det och låtsas att jag har massvis med pengar. Jag skulle så himla gärna vilja ha ett eget ställe, där jag verkligen får plats. Där jag kan ha mina saker precis där jag vill ha dem, ha eget kök och eget badrum! Där jag kan ha min animesamling på en stor hylla och där jag kan ha alla mina kläder i en och samma garderob. (Dit J självklart är tokvälkommen, och skulle få plats också)
Men nånstans där jag verkligen fick ha det som jag ville. Men dream on, liksom. Egen lägenhet är väl först att tänka på om ett par, fyra, sju, tio år kanske. Tills dess är det bara att försöka organisera så gott det går mellan garderoberna och skona Jocke från så mycket som möjligt av alla mina solglasögon och nagellack.Åter till städningen helt enkelt!

sit vis nobiscum


pick me, pick me!
sit vis nobiscum


Left for Dead.


Jag och Jocke sitter och spelar Left for Dead 2 medans vi väntar på gästerna. Idag är det nämligen det andra födelsedagskalaset på bara ett par dagar! I förrgår fyllde min storebror år och idag är det J's mamma som ska firas. Så ikväll ska det grillas och umgås med härligt folk. Kan aldrig bli för mycket fest, liksom.
Och all fest blir ju bättre med bästa killen vid sin sida!puss!

sit vis nobiscum


RSS 2.0