payphone


Igår tog jag och Jocke på oss badkläderna under de vanliga kläderna och begav oss till Hässelby! Vi var hemma hos Jan från klockan halv tre och kom inte hem förens midnatt. Helhärlig dag/kväll med god mat och fint sällskap. Tänkte ta fram kameran flera gånger, men det var så mycket vattenkrig, folk som ofrivilligt blev islängda i poolen (med kläder på, enda undanflykten var att ha mobil i fickan), och fotbollar och hundar, så jag kände att Laban låg tryggast i väskan. Bilder får det bli nästa gång! 

Nu har jag precis tagit en riktig söndagsdusch, med hårinpackning och benrakning och massa bodylotion efteråt. Så jag luktar gott och är len och väldigt gosvänlig! Det ska Jocke utnyttja, för nu är det tydligen dags för popcornpoppning och South Park!  En fräsch bild på mig har ni här! Har världens rakaste tumme, jag vet. 

sit vis nobiscum


we dance to the sound of sirens

Jag var på Peace & Love, ni vet? Det var Bloc Party också. 
Herregud vad bra de var! Mina allra bästa, bara några meter ifrån mig. Det var ashäftigt. Jag hade inte Laban med mig, det kändes lite riskabelt på festival, så den här bilden är fotad med Joacim's iPhone. Sjukt nöjd med bilden ändå, även fast det inte är den bästa kvallen så att säga. Jag var ju där. (Och resten av bandet också, såklart!) (Och tusentals andra personer...) Men i just den här stunden var det bara jag och mitt favoritband.
 
Imorgon vankas annat party, nämligen pool party! Jag och Jocke åker till ett glatt gäng grillsugna poolare över dagen. (Haha, poolare, WOW jag är rolig ibland) Ha det fint!

sit vis nobiscum
 

Tintin - The secret of the unicorn


Jag och Joacim har äntligen sett Tintin! Jag är heeeelt amazed. Filmen är så fantastiskt bra gjord så jag har fortfarande lyckorysningar då och då. Här är ett par snygga screencaps, och en uppmaning att se filmen:
sötaste Milou! Eller, Snowie, som hon heter i filmen.


Captain Haddock, med finaste accenten!SE FILMEN! 
Allt är så sjukt bra gjort, och storyn är jättemysig. 
 
Nu ska jag kolla på mera film med J! (Och äta popcorn, såklart...!)
 
sit vis nobiscum

that awkward moment...

... when you haven't made a single blogpost in a month because you've been too busy living your life.
Haha, skoja bara. En snabb sån där typisk Molly-lista över saker jag har åstadkommit under de här fem (ungefär?) veckorna jag inte har bloggat, har ni här:
 
- Jag har umgåtts med min bästaste Bea, som äntligen bara är nån kilometer ifrån mig nu istället för åttahundra mil.
- Jag har varit på Peace & Love = FETT!!!
- Jag har tokjobbat. Snart lika rik som alla toppbloggare där ute.
 
Och så lång vart den listan. Det är seriöst det jag har haft för mig.
Men jag tänkte komma tillbaka nu, så ni får vara med på min semester och allt! Och man måste ju prova allt med det nya blogg.se, ser lovande ut!
 


(Nej, jag har inte Instagram. Låter er veta när jag har fått resten av lönen och köpt en sån där äppeltelefon ni vet.)
 
sit vis nobiscum

RSS 2.0