ärrad för livet


På söndagar, eller egentligen när vi har ca tjugo minuter över när som helst, så brukar jag och Jocke titta på South Park. Det är ett rätt kul program, men ack så himla himla himla sjukt ibland. 
I alla fall så skulle jag synka min telefon med mitt iTunes för första gången idag, och då krävde min dator att jag minsann skulle ladda ner senaste iTunesversionen innan jag kunde göra något. Okejdå. Jag har nämligen klickat "inte nu" varje gång den frågat om jag vill uppdatera ett bra tag nu, så jag tänkte att äsch, det är dags. "Hämta nu" - klick!
Då poppar avtalet upp.
Jag tänker precis klicka på "Jag accepterar" innan jag kommer och tänka på det senaste South Park avsnittet jag och Jocke såg tillsammans. Nämligen det här. Det slutade med att jag läste igenom hela avtalet och klickade sen lugnt på accepteraknappen, och nu kan jag sova inatt. 


Ärrad tjej, herregud. Och jag har inte ens sett Humancentiped, för att jag kräktes bara av att nån berättade vad den handlade om!?

sit vis nobiscum

JOY


Höstdagarna bara går och går. Snart är det December och snö och världens undergång osv. Så det kan gå liksom. Det här gör jag för att få dagarna att gå i alla fall:

Äter godis (äter aldrig godis annars)
Försöker träna (går sådär när man är förkyld)
Peppar med bra musik, så som Ellie Goulding och Mumford & Sons.
Planerar julklappar...
Kramas mycket!
Och pussas, med Jocke!
Går på bio. Perfekt vardagslyx! Se Looper!
Dricker massamassa te.
Tänder ljus.
Tittar på lättsamma tv-serier. Kolla in New Girl om ni inte gjort det tidigare, så sjukt rolig.
Har strumpbyxor och fina kjolar nästan varje dag! Pepp!
Målar naglarna i fina färger.
Läser teatermanus.
Eller serier.
Och klickar runt alldeles för mycket på Pinterest och WeHeartIt. Där hittar man alltid inspiration! Här kommer några bilder därifrån!


Välkommen till framtiden.


Äntligen har jag fått byta ut min xperia x10 mini PRO till en sprillans ny iPhone 5! Är hur himla nöjd som helst! Så det här skrivs via blogg.se's app, som hittills verkar funka kanon!
Så nu, kära vänner, har jag som tidigare utlovat skaffat instagram, ni får gärna följa mig (fast jag har inte kommit igång riktigt än...) där heter jag mollymumford.

Heja äppeltelefoner!

Sit vis nobiscum


RSS 2.0