maybe you're the one who will complete me.

Min termometer säger att det är 0,1 grader ute. Det smälter. Och på något sätt gillar jag det jättemycket. Jag vill ha vår nu, ju.
Idag har jag varit i skolan en hel dag för första gången på hela veckan. Det kändes.... sådär. Bra att vara där, men dåligt att jag inte varit där mera. Jag hade lite feber kvar i kroppen när jag gick dit dock, och det höll i sig hela dagen. Jag har snubblat runt då jag har väldigt dålig motorik och balans under mina feberryck. Hehu.
Jag fick tillbaka min bebis i går, äntligen! Han är lite repig, och ganska tom på musik, men den musiken som fanns där efter bror min var inte dålig. Jag har lyssnat på massor av Bloc Party! :D Jag måste verkligen köpa nya hörlurar också. Fan va mycket jag vill ha. Barn svälter i världen Molly, DÅLIG TJEJ! Men jag kan inte hjälpa det, det börjar ju bli vår, och med våren kommer shopping- och habegäret. Rackarns.

Nu har jag lov. Och under lovet ska jag bara ha kul! Jag ska göra klart mitt lilla (väääldigt lilla) projekt jag började på igår. vad jag tänkte med eller på vet jag inte. Jag tror jag tänkte: Färg. Enkelt. Ovanligt enkel tanke för att komma från min sida. Framsteg, kanske? Eller nej.

Men heyheyhey, titta här! Sneakpeak på min arbetarhörna!
Kolla in min bebis som ligger där i hörnet också. Röd och fin, min lilla Triton.ritaritaritaritarita....
Nästa projekt blir fan att rita bandet. För vi är så fina!

Nu ska jag nog säga godnatt till cyberspace och kanske titta på en film? Mja, det lät mysigt. Jag vill se Dirty Dancing, men den ska jag och Alf se i helgen troligen.... Men kanske Moulin Rouge...? Naaej, för lång, va..... Jag har ju Miyazaki-boxarna...... SPY KIDS var länge sen! ...... Hmm.....

Sit vis nobiscum


"Du behöver inte tro mig idag, men tro mig i morgon."

Det finns en man på denna planet, som jag verkligen ser upp till. Han är svensk, han är homosexuell och har en otroligt mysig röst. Hans namn stavas Jonas Gardell, och om jag på något sätt kunde, så skulle jag göra honom till någon slags kung. På riktigt alltså. Han är ju redan en kung för mig, men, så han kunde bli det för alla andra också. Så att alla fattade, att den här människan borde betyda mycket för mänskligheten.

Som jag skrev, har han en mysig röst. När han pratar - om precis vad som helst - så måste jag lyssna. Jag vill inte missa ett enda ord. För precis varenda liten stavelse verkar ha sådan stor betydelse! Hans röst förtrollar när han pratar om allvarliga saker med sin mörka, låga röst. Lika förtrollande är det när han pratar med sin allra, allra ljusaste, pipigaste röst, och den framkallar oftast skratt. Men förtrollande är den, rösten, vilket tonläge den än är i.
 
Han säger, och har sagt, mycket klokt, Jonas. Mycket som jag kommer bära med mig länge.
När jag och en vän till mig sjöng Aldrig ska jag sluta älska dig på min skolas årliga julshow funderade jag mycket på kärlek. Orden i texten till den låten var precis perfekta, det var precis det där jag ville säga till min dåvarande pojkvän. Exakt så. Och det gjorde jag ju också. Men det var inte bara min kille som fick höra på, det var fullt med folk på läktarna. Jag och min kompis var sjukt nervösa, men vi gjorde det. Jag undrar hur länge jag gick och trallade den låten efteråt. Trallade och tänkte. Tänkte på kärlek, tänkte på livet.
Men jag tror aldrig någonsin att jag har tänkt på livet så mycket som jag gjorde efter att jag sett hans show En tillfällig gäst i ditt liv på DVD i skolan. Det var i åttan, jag satt längst fram i klassrummet, fånigt nära tv:n, på ett bord. Och jag kunde inte slita blicken, det var magiskt! Jag skrattade högt, men vågade inte gråta (några av mina klasskompisar satt ju i närheten, och jag ville inte riskera att nya öknamn skulle födas). Men om jag hade vågat, hade jag gjort det. (Jag köpte DVD:n efteråt, och satt hemma och grät i stället)
I åttan fick vi även i uppgift att läsa Jonas bok Jenny och skriva en recension. Jag läste ut Jenny två gånger och läste även ut En komikers uppväxt en gång. Efter det frågade min svensklärare om jag tyckte om Jonas Gardell, och jag svarade "Ja, han är bäst. Jag tror jag avgudar honom." Det sista sa jag väldigt tyst, som sagt ville jag inte bli töntstämplad. Mina klasskompisar frågade med rynkade näsor om "den där Gardell" verkligen var bög. "Ja, han är ju tillsammans med Mark Levengood, dom är ju skitsöta!" fnissfnissfniss....

Ibland när jag ser Jonas på tv så glömmer jag för en stund bort att jag aldrig sett honom på riktigt. När jag ropar "maaaaamma! Jonas är på tv, skynda!" så säger jag det som om Jonas var våran bästa vän, vår kusin, vår bror! "Jag känner den där mannen, egentligen, vi har bara aldrig träffats." Så känns det.
Ibland kan det hända att jag håller på att ropa "Joooooonas! Du är på tv, skynda!" för att jag innerst inne hoppas ända från tårna att den där mysige mannen ska komma springande från köket och slänga sig i soffan brevid mig, lägga upp fötterna på pallen och bara sitta och beundra sig själv en stund.
Visserligen, om han någon gång verkligen SKULLE komma springande från vårat kök och in i vardagsrummet, så skulle jag väl troligen flippa ur. Men, när jag fantiserar ihop såna här fina scenarion så brukar jag skippa flipp-biten. Det blir trevligare så.

Någon vacker dag ska jag se den där mannen livslevande live.
Jag ska.

Jag bryr mig faktiskt inte alls om vad folk tycker om att jag tycker om Jonas Gardell. Jag ser upp till honom. Alla människor ser väl upp till någon?
Jag ser upp till flera personer, det får man.
Men jag ser upp väldigtväldigt mycket till Jonas.

Och pappa. Självklart.
Alla döttrar borde se upp till sin pappa.
Det hör till.
En bonus liksom.

Nu ska jag woka och hjälpa Kenny att baka chokladbollar. Bakar man ens chokladbollar? Rullar man inte bara ihop dom? Jag vet inte. Vi ska skapa chokladbollar i alla fall. Och kycklingwok.

Sit vis nobiscum
(min nya grej, fast samma)


I wanna love you but I don't know if I can.

Min pappa är bäst.

Sit vis nobiscum

"ASTRÅK-SAM, ASTRÅK-SAM!!"

Såg nyss när Svärje tog två OS-medaljer, wiho. Egentligen bryr jag mig inte alls. Verkligen inte. Sport är inte alls min grej liksom.
Jag har typ inte gjort någonting idag. Vaknade jättesent, åt frukost jättelänge, såg på massa tävä (TOTALLY SPICE IN MAH <3 ), ätit kycklingthaiwokgryta-ish med ris, gått fram och tillbaka till COOP (vilket var helt värdelöst, då tidningen jag skulle köpa inte fanns...), suttit vid datorn, sett på ännu mera tävä, ätit ännu mera.... Rätt seg dag. Men rätt skönt att bara ingentinga ändå.

Imorgon ska jag träffa B:et, och vi ska (om jag får som jag vill i alla fall...) kolla in Sonia Rykiel's kampanj på HM. Var inne på hemsidan idag, och hur mycket som helst har ju blivit slutsålt! Helt sjukt, men det är grymt snygga kläder, så det är förståeligt.

Blogg.se vill inte att jag ska lägga upp bilder, fan för det, annars hade jag lagt upp en "dagens asgarv"-bild. För den är verkligen kul. Jag dog en stund när jag såg den första gången.

Idag har jag mest lyssnat på MTV, och där var det indie. Så, jag tipsar Biffy Clyro, för dom är coola.
Nu ska jag borsta tänderna och gå och lägga mig, för jag ska upp rätt tidigt i morgon då B:et kommer, som sagt.

may the force be with you


egentligen är det okej med mig.

HEJJE.

Jag suger på att blogga, jag vet det, ni vet det, alla vet det, bra.
Jag ska bättra mig nu, när blogg.se äntligen vill som jag vill. Är det bara jag som har blivit skogstokig för att man har skrivit ett superlångt, jättebra inlägg och sen när man trycker på "SPARA OCH PUBLICERA" så dör blogg.se och säger ERROR...? Och det där braiga inlägget? Spårlöst. Argh.

Men, jag har lite foton att fota, sen ska jag lämna över min design i kära Katarinas händer. (läs hennes blogg - som förövrigt har en skitsnygg header - på http://almacecilia.blogg.se )

Nu ska jag nog sova. Mhö.

LYSSNA PÅ THE KILLERS!

may the force be with you

follow the rainbow.

imorgon ska min pappa få klippa mitt hår.
imorgon ska jag, alf och pappa på billy talent.
imorgon blir en bra dag.

just nu: jag saknar älsklingstom.


may the force be with you

baby, du är vägen ut.

Idag är en lycklig dag. Jag är lycklig idag.
Löjligt lycklig.

Idag blev jag tillsammans med en jättefin person. Nu är det han och jag, jag och han. Vi. Igen. Och det är bra, jättejättejättebra. Överbra, nästan.

Jag är kär, så jag langar två hjärtebilder.


(och det är copyright på bilderna, såklart. MINA! Och ja, Labans också....)


Jag lyssnar på Markus Krunegård - Dystra utsikter
för det är det bästa just nu, förutom Tom.  :*

may the force be with you 


RSS 2.0