all you.


Anländer till kontoret tio över nio. Min handledare är borta. Min sommarjobbarkompis är borta. Eh, jaha? Jag har ingen aning om vad jag ska göra. Min teori är att alltid se upptagen ut, och vänta tills någon kommer och stör. Så, vad passar bättre än att sätta sig framför sin dator och knappra på tangenterna? (Kanske faktiskt göra något jobb-igt, men jag vet ju inte vad.) Ååh, jag vill inte verka som värsta slackern, men jag sorterade faktiskt sjukt mycket papper igår, så jag kanske har rätt att vila lite...? Grejen är att jag får lite dåligt samvete, nu jobbar ju min kompis alldeles själv. Fast i och för sig, hon borde komma förbi och kolla om jag har anlänt snart. Vilket jag har.
Det är sjukt tyst på ett sånt här kontor. Alla håller på med sitt. Det känns som om jag jobbar på ett bibliotek nästan, man vågar knappt prata i fall någon sitter och räknar på något eller pratar i telefon. Men det är ändå mysig stämning. Folk har sina interna små skämt med varann och alla ler och hälsar när man möts i korridoren. Alla tjatar på mig och min jobbarkompis om fikapauser och långa lunchraster, och vi bara "okej okej, jaja", och fortsätter jobba. Nu tror jag att jag hör min handledares röst några rum bort, ska springa dit och kolla.

Wish me luck.

sit vis nobiscum

well, you know, I'm in the band.


Varför vill inte freaking Movie Maker fungera när jag för en gångs skull ska använda det? Död åt ofungerande tekniska skitsaker. DÖD sa jag! Vill typ kasta ut datorn genom fönstret och bah:
"Vadå, jag är med i ett band. Jag är musiker förstår du pappa, jag får göra sånt. Men ja, det var lite onödigt att slänga din dator i marken från fjärde våningen. Förlåt."

Då tänker jag kolla på Gossip Girl istället för att klippa film.
Så det så.

sit vis nobiscum

please, take me away from here.Vet inte hur många gånger jag har sett den här videon, men låt oss säga att det är väldigt många. Man måste titta på den minst tre gånger: en gång för att kolla på deras pianospel; en för att kolla på hur snygga de är när de sjunger; och en för att kolla på killen i bakgrunden. Vem är han liksom? Jag kan bara tänka mig:
"But heeey, guys, I wanna play Mario Kart!"
"Okay, but you're going to be in the video then."
"Oh, okay, fine."
"...And you'll have to put on a suit."
"But guys! Oh man, okay....... FINE!"
Kärlek. Lyssna noga i slutet när de klingat ut den sista tonen och killen svarar i telefon: "Hello? Yeah, I can talk..."
Videon har verkligen allt.

Varsågoda!

sit vis nobiscum

i'm in love with a robot.


Idag har jag jobbat.
Det gick bra.
Jag tar med mig Robyn i lurarna var jag än går.
Det är också bra.
(väldigt bra)

sit vis nobiscum

nemi, du är min vardagshjältinna.
klicka för större bild.

sit vis nobiscum

känn ingen sorg för mig Göteborg.


Har haft en midsommarnattsdröm. Utan blommor under kudden vet jag vem jag ska gifta mig med. Fast vi bara känt varann i elva timmar.
Åh, jag vill bo i mina drömmar.

sit vis nobiscum

you can cry when you get older.


Älskade Gossip Girl. (bild från weheartit.com)sit vis nobiscum

tack hej, fuck dig, jag har fått nog.


Säg till din mamma
att vi inte är tillsammans.

Beställde hem första säsongen av Gossip Girl för 99:- igår. VÄRT. Vad gör jag med mitt liv liksom? Man undrar ju. Sov till ett idag igen, har gått klädd i mjukisbyxor och tittat på Cougar Town, Gossip Girl, Vänner, Ellen DeGeneres och Oprah. Lever på apelsinjuice och middag. Och frukost. Kaos. Jaja, snart blir det ordning igen. Imorgon ska jag nog pallra mig in till La Stada och handla såna där nödvändigheter. (Ni vet, sånt som finns på Sci-Fi-bokhandeln, typ) På torsdag fortsätter tv-inspelningen (vadå, har jag inte berättat om den? Hehehu, nähäpp. Synd då.) och på fredag blir det massa teater igen. Och midsommarfirande på kvällen. Helt okej.
Sen, mina vänner, är det back to life - back to reality. Sommarjobb.

Klirr i kassan blir det i alla fall.
Fedt.

Och ni älskar mina humörsvängningar.

sit vis nobiscum
visst, du kan skratta och låtsas som ingenting, men jag vet allt om dig för du har varit min.
Jag var ute i regnet igår. 
Sen fick jag komma inomhus.
Och låna kläder.
Sen fick jag sovsällskap.

(Det finns vänner, och så finns det bästa vänner.)

Bild från weheartit.com.
Skäms att jag aldrig använder Laban längre.

sit vis nobiscum

you know you love me


Sitter nog uppe hela natten och kollar på Gossip Girl.
Det känns liksom rätt.

Vill vara som dom. Vill leva exklusivt i lyx. Ha råd med alla dyra märkesgrejer och gå på fantastiska fester. Vara snygg. Ååhh, livet. 

update: Gjorde varm choklad mitt i natten. Proppade koppen full med marshmallows. Ibland får man faktiskt.

sit vis nobiscum

11-06-18


Sönderkliade, blödande myggbett gör inte lika ont om man plåstrar om dem. Och det ska gärna vara fina plåster, inte beiga, tråkiga som man klipper själv. Typ, Bamseplåster. Eller i mitt fall, Skalmanplåster.Tack mamma, som betalade plåsterförpackningen.
Alla myggor där ute, bring it on.

sit vis nobiscum

and yes, you. forever you. a thousand times you.


Fint folk finns det.
Har jag berättat att jag blir så himla glad av bra människor?Estet-ettorna campade på Vita Grindarna Camping och Liam fiskade i solnedgången.
Vi andra satt på bryggan och åt godis.
Åh, fina sommarlov, välkommen. 

sit vis nobiscum

andas, andas, allting snurrar runt.


Det är så himla varmt i Sverige.
Jeansshortsen används flitigt och solglasögonen är mina bästa vänner. Nuet är fint men svårt att leva i, jag kan inte låta bli att titta tillbaka. Tar vara på de drogerna som ges i form av sena kvällar, musik, skratt och människor (modell: alldelesförbraförmig). Sakta tar jag mig framåt, precis som alla andra.
Vill göra något av livet nu. Vill ta motorcykelkörkort, dra på festival, skriva böcker, se världen (åtminstone hela Sverige), köpa en videokamera, träffa mina favoritvänner, bo hos någon kompis bara för att det är mysigt, spela så mycket teater att jag snart inte ens vet vem jag själv är, skaka hand med kompisars kompisar, åka tåg och bara leva.
- och pappa, jag vill tatuera mig.

sit vis nobiscum

kom, vi sover över.


Andetag, tvåsamhet.
Hjärtslag och inget ljus.
Två täcken, stängda fönster.
Men tröjorna ska av ändå.

- Molly Mumford

sit vis nobiscum the only way her heart will mend is when she learns to love again.Geni geni geni geni, mitt favoritGENI.
Sättet hon rör sig på, sättet att bära upp kläderna.
Håret. (!)
Min favoritlåt förövrigt. Dör Robyndöden. Hej.

sit vis nobiscum

jag är flickan i glasögon han blev kär i en gång. han känner inte igen mig.
Jag kommer mest troligt skriva ihjäl mig. Orden kommer bli min död.
Men såhär ser jag ut nuförtiden. Så ni vet liksom. Vill inte skriva något mer för i och med att jag la upp en bild nu så känns det som om ni ser mig när jag skriver och om någon gör det så dör jag. Hejdå!

sit vis nobiscum

RSS 2.0